Prosečna zarada u junu 44.394 dinara

Bez autora
Jul 25 2013

Republički zavod za statistiku saopštio je danas da je prosečna zarada isplaćena u junu ove godine iznosila 61.399 dinara, što je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u maju nominalno više za šest odsto, a realno za pet posto.Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u junu iznosila je 44.394 dinara, što je u poređenju sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u prethodnom mesecu nominalno više za 6,2 posto, a realno za 5,1 posto.

Prosečna zarada u junu 44.394 dinaraRepublički zavod za statistiku saopštio je danas da je prosečna zarada isplaćena u junu ove godine iznosila 61.399 dinara, što je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u maju nominalno više za šest odsto, a realno za pet posto.

U saopštenju se precizira da je prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u junu iznosila 44.394 dinara, što je u poređenju sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u prethodnom mesecu nominalno više za 6,2 posto, a realno za 5,1 posto.

Prosečna zarada isplaćena u junu ove godine, kad se uporedi sa prosečnom zaradom isplaćenom u junu prethodne godine, nominalno je veća za 4,6 posto, a realno je manja za 4,7 posto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u junu 2013. godine, u odnosu na prosečnu zaradu bez poreza i doprinosa isplaćenu u junu 2012. godine, nominalno je veća za 4,9 posto, a realno je manja za 4,5 posto.

Prosečna zarada isplaćena u periodu januar–jun 2013. godine, u poređenju sa prosečnom zaradom isplaćenom u istom periodu 2012. godine, nominalno je veća za 5,9 posto, a realno je manja za 4,8 posto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u periodu januar–jun ove godine, u odnosu na prosečnu zaradu bez poreza i doprinosa isplaćenu u periodu januar–jun 2012. godine, nominalno je veća za 6,1 posto, a realno je manja za 4,6 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik